Sponsoren

Theatrada wil een verbindend element vormen in de samenleving; allereerst verbindend tussen mensen, maar in het bijzonder ook tussen kerk en samenleving.

Het maken van theater gaat gepaard met het maken van kosten. Deze uitgaven kunnen niet altijd gedekt worden door contributies of toegangsgelden. Daarom doen we ook een beroep op sympathisanten, donateurs en sponsoren.

Wil je geen lid worden, maar deze missie wel ondersteunen? Geef dan een bijdrage, wordt donateur of sponsor de vereniging.

 

Sponsor worden

Het sponsorschap staat open voor ondernemers en instellingen. De mogelijkheden zijn:

Hoofdsponsor € 150

Vermelding als hoofdsponsor op de verenigingswebsite met een link naar jouw website. Publiciteit tijdens een betaalde uitvoering door Theatrada, een vermelding + een advertentie in A5 formaat in het programmaboekje en 4 vrijkaarten.

Sponsor € 100

Vermelding als sponsor op de verenigingswebsite met een link naar jouw website. Publiciteit tijdens een betaalde uitvoering door Theatrada, een vermelding + een advertentie in A6 formaat in het programmaboekje en 2 vrijkaarten.

Subsponsor € 50

Vermelding als subsponsor op de verenigingswebsite met een link naar jouw website. Publiciteit tijdens een betaalde uitvoering door Theatrada, een vermelding + een advertentie in A7 formaat in het programmaboekje en 1 vrijkaart.

Neem voor het sponsorschap contact met ons op via het contactformulier.